Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát az irányelv értelmében.

Trendfigyelő

Trendfigyelő -  a rendezvénytémák nyári trendjei

Minden évben újabb és újabb színeket, színárnyalatokat és színkombinációkat javasolnak a szakértők, amelyek használata trendivé teszi a dekorációt.

A színek mellett azonban vannak trendi témák, megjelenések, programok, amelyek lassan kúsznak be a rendezvény- és esküvők világába, és stabilan tartják helyüket hosszú évekig, mígnem jönnek az új szelek, és letaszítják őket a trónról.

Mivel a dekorációk kivitelezése is szorosan a tevékenységünkhöz tartozik,  látjuk, milyen témákat kedvelnek ügyfeleink manapság

Bemutatunk három kedvenc nyári témát, amelyekkel meglehetősen gyakran találkozunk manapság a céges rendezvényeken.

1.     Fesztiválhangulat a nyár céges rendezvénytípusa a családi nap, melyek általában nagy létszámú rendezvények, helyszínei pedig sporttelepek, strandok, parkok, nagy kerttel rendelkező rendezvényhelyszínek. Egy két éve indult, de az idén szinte mindenki ezt a témát választja. Eze nincs is mit csodálkozni, hiszen a fesztiválok szezonját éljük. Hálás téma, látványosan dekorálható, színes lampionokkal, szalagokkal, napvitorlával, az elengedhetetlen égősorral. A színes spandexek is jól mutatnak térdekorációként, és  idén egyértelműen a fő favorit a színes háromszöggirland, amit bárhova kifeszíthetünk. Bútorokban a babzsák és a raklapbútor viszi a pálmát, amelyet kiegészíthetünk színes párnákkal, puffokkal, szivacsokkal. A lényeg az, hogy minél színesebb, bohókásabb látványt varázsoljunk a nagyszabású rendezvényre.

 

2.     Piknik a fesztivál „kistestvére”, párnák,  piknik plédek, piknik kosarak  lacsony asztalok, nagyon sok fény, lampion,  a „most szedtem a ezőn” típusú virágok. Ennek színvilága bármilyen lehet, a kifinomult pasztelltől kezdve a vízpart kékjén keresztül a  színes kavalkádig minden variáció közkedvelt. Általában kisebb létszámú események tematikája.

 

3.     A világ tetején rooftop party Budapest legmenőbb tetőteraszain. Kb. 5-6 éve indult el hazánkban is ez a trend, gombamód nőttek ki, alakultak át az addig szinte elhanyagolt tetők hangulatos rooftoppá. De az irodaházak tetején lévő irodák is élnek ezzel a lehetőséggel, ha van saját teraszuk. Ilyenkor a legfontosabb szerepet a világítás kapja, tehetünk világító bútorokat, égősorokat, lámpásokat. Inkább földre vagy korlátra helyezhető dekorációban gondolkodjunk, mert a magasban nagy a szél, és a biztonságos rögzítés a legfontosabb szempont. Általában partnertalálkozók kedvelt helyszíne és témája.

 

Természetesen webshopunkban minden témához találhattok megfelelő kellékeket, melyekkel lenyűgözővé varázsolhatjátok eseményeteket, gyertek, nézzetek szét!

Tartalomhoz tartozó címkék: Privát dekoráció Rendezvénydekoráció
Az oldal tetejére