Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát az irányelv értelmében.

Dream-Rent-Create

Dream – Rent -  Create azaz DRC DEKOR

Álmodj, bérelj, alkoss!

Mindazoknak, akik a rendezvényvilág színes forgatagában töltik munkás éveiket, ismerős kifejezések ezek. Hiszen hogyan is jöhetne létre egy rendezvény, ha nem álmodnánk meg újból és újból egy – egy esemény üzenetét, tematikáját, látványvilágát.

A látványvilág elengedhetetlen eleme egy rendezvénynek, hiszen meg kell teremtenünk a tökéletes hangulatot legyen szó esküvőről, születésnapi ünnepségről, céges rendezvényről, ünnepi partiról, termékbemutatóról.  A jól eltalált, kreatív dekoráció emlékezetessé teheti az eseményt, ezáltal emelve annak színvonalát.

A szükséges kellékek beszerzése, legyártása, megvásárlása azonban sokszor költséges, és azok csomagolása, tárolása, megőrzése is gondot okozhat. Különösen, ha nem minden héten szervezünk nagyobb szabású eseményt.  

Ezért hoztuk létre a a DRC DEKOR WEBSHOP-ot, azaz

DRC, mint DREAM – RENT – CREATE vagyis a dekorációt csak meg kell álmodni, mi bérbe adjuk és már csak az alkotás öröme marad.

Oldalunkon széles spektrumon válogathattok a vázáktól kezdve  a  textileken keresztül a világításig. Különböző stílusok, anyagok, formák közül közel 1200 féle dekorációs termékből bérelhetitek ki az épp aktuális eseményetekre legjobban illőeket. Az oldalra feltöltött képek mindegyike saját rendezvényeinken készült, a termékek saját termékeink, ténylegesen megtalálhatók raktárunkban.

Kínálatunkban megtalálják azok is a kívánt dekorelemet, akik pontosan tudják, mire van szükségük, és azok is, akik nem járatosok egy-egy dekoráció megtervezésében. Nekik szólnak a csomagajánlataink, amelyekből konkrét eseménytípusokra bérelhetitek ki a dekorációt. Így például találhattok születésnapra, kerti partyra, esküvőre, babaváró bulira kész csomagokat.

A DRCDEKOR WEBSHOP költséghatékony, kényelmes és problémamentes megoldást kínál az alkotni vágyó ügyfeleknek.

És ha mégis szeretnétek segítséget, kérhettek tanácsadást, vagy  komplett tervezést és kivitelezést is, hiszen  a DEKOR STÍLUS  az a plusz, ami igény esetén a dekorációs elemekből megteremti és megalkotja az esemény tökéletes hangulatát. A 30 év szakmai tapasztalat, több száz egyedi igényekre szabott kreáció,  a nagyszabású rendezvényeken való részvételek garantálják a te sikeredet is, ha a kivitelezéshez a  DEKOR STÍLUS jól felkészült szakmai csapatát választod.

Az oldal tetejére